چگونه یک کارآفرین باشیم ؟
در جوامع امروزی هویت کلامی کارآفرینی معانی مختلفی پیدا کرده است و هر یک از افراد نسبت به دیدگاه خود و نوع فعالیت مورد نظر به اندازه قابل تشخیص و نیاز جامعه هدف خود ، کارآفرینی را معنا می نمایند .
در ابتدا باید بدانیم به چه کسی کار آفرین گفته میشود ؟ آیا خدمات و کالای تولیدی و نیز بکارگیری نیروهای متخصص و جذب سرمایه های نقدی و غیر نقدی پراکنده چقدر در کارآفرینی نقش داشته است . بهتر است بدانیم که یک کارآفرین تمامی منابع و امکانات موجود خود را جمع آوری و برای یک هدف مشخص و نیز جذب نیروهای ماهر و متخصص و همچنین اشتغال زایی در حد خود گام برداشته و یک نوع کالا و خدمات جدید را در اختیار جامعه خود قرار میدهد .
در همین راستا کارآفرین ایده های خود را با اصول بکار گرفته شده خودش و همراهی متخصصین به مرز تولید و شکوفایی میرساند . جا دارد بخشی از اصول فردی بکارگرفته شده یک کارآفرین را به شرح ذیل در اختیار مطالعه کنندگان گرامی قرار دهیم .
در ابتدا خلاقیت یک کارآفرین در حوزه فکری به این موضوع اکتفا میشود که :
۱ ) کالا و خدماتی را تولید نماید که براحتی در دسترس عموم قرار گیرد و در منطقه و حوزه مورد فعالیت خود با کمترین هزینه و زمان به دست مصرف کننده برسد .
۲) کالا و خدماتی که تولید مینماید دارای بهای تمام شده پائین و همچنین قیمت مناسب و ارزان باشد تا مصرف کنندگان با پرداخت کمتری ، کالا و خدمات خود را دریافت نمایند .
۳) کارآفرین همیشه بدنبال این موضوع می باشد که کالا و خدمات تولید شده منحصر به یک گروه خاص نباشد ، بلکه گروه های مختلف جامعه از آنها استفاده نمایند .
۴) کار آفرین به این مرحله میرسد که کاملاً نیاز جامعه را مورد بررسی قرار داده و به شیوه خاصی به نیاز جامعه مورد هدف خود دسترسی پیدا نموده و در هر مکان نیاز به وجود آن را از طریق جامعه حس مینماید .
۵ ) کالا و خدمات تولید شده به نحوی میبایست توزیع شود که قابلیت مصرف را داشته باشند و هر یک از افراد جامعه مورد هدف بارها و بارها بدنبال تهیه کالا و خدمات مورد نظر باشند .
۶ ) یک کارآفرین از طریق خلاقیت خود نسبت به تولید و عرضه کالا و خدمات خاصی می نماید که با وجود شرایط و امکانات موجود قابلیت تولید را داشته باشد .
۷ ) کالا و خدمات تولید شده توسط کارآفرین بصورت کاملاً فردی و اختصاصی باشد تا هر شخص دیگری براحتی نتواند نسبت به تولید آن اقدام نماید .
نهایتاً باید اشاره شود که بطور کلی جامعه انسانی نیاز به خدمات و تولیدات جدید و قابل عرضه و مستمر با کیفیت مطلوب را همیشه خواهد داشت .
انشاءاله که همه ما روزی یک کارآفرین نمونه باشیم .
در پایان لازم به توضیح می باشد ، این نوشتار توسط زین العابدین راج پوست تهیه شده و از هیچ مقاله و یا منبع تحریر شده دیگری نسخه برداری نگردیده است .